03.08.2021, 18:32
Pascal Baudar, der Buhner unter den Fermentistas...
The New Wildcrafted Cuisine
“Visually stunning, The New Wildcrafted Cuisine is incredibly impressive, a tour de force, a masterpiece. At long last, an author has truly captured the power and sophistication that wild foods can impart to both our diets and our lives.”
--Stephen Harrod Buhner, author of The Lost Language of Plants and Sacred and Herbal Healing Beers
Das Beste aus Kräutern und geeigneten Lebensmitteln rauszuholen bzw. diese durch Fermentation auch wirkstoffkompositorisch (synbiotisch) zu veredeln...
The New Wildcrafted Cuisine
“Visually stunning, The New Wildcrafted Cuisine is incredibly impressive, a tour de force, a masterpiece. At long last, an author has truly captured the power and sophistication that wild foods can impart to both our diets and our lives.”
--Stephen Harrod Buhner, author of The Lost Language of Plants and Sacred and Herbal Healing Beers
Das Beste aus Kräutern und geeigneten Lebensmitteln rauszuholen bzw. diese durch Fermentation auch wirkstoffkompositorisch (synbiotisch) zu veredeln...